ДДД договор при борба с вредители

ДДД договор е този договор, който се сключва между ДДД фирма (каквато е Европест) и клиент нуждаещ се от облаботка по дезинфекция, дезинсекция и дератизация или дезакаризация. В ДДД договора се определя вида на обработката, използваните препарати, периодичноста, както и връчване на протокол за извършена ДДД обработка  с гаранция и фактура за извършената услуга. ДДД протоколът е документ необходим за обекти със задължителна  обработка всеки месец и е съгласуван с изискванията на РИОКОЗ, ДВСК и Наредба №3 на МЗ.

ДДД договор за абонамент - кога се сключва?

При нужда от от периодична борба с вредители с цел превенция и унищожаване на гризачи, насекоми, влечуги други вредители.
ДДД абонаментния договор включва предварителен оглед на място и за определяне степента на засегнатост от вредители. На следващ етап клиента получава програма за ДДД услуга със задължителен периодичен режим на обработка съобразена условията на третиране.
Европест предлага, като неотменима част от ДДД договора за абонамент гаранция за всяка извършена обработка срещу вредител с протокол за извършената услуга. Договора е за конкретен срок съгласуван с двете страни без обвързване след изтичането му. Пълна информация за предлаганите ДДД договори за абонамент от Европест можете да получите на 0899 308 921.


Защо ДДД договор с Европест?

Европест е ДДД фирма с над 15 години опит в борбата с вредители с България. Всяко третиране срещу вредители се извършват дискретно. Освен това

  • Нашите специалисти използват единствено препарати от най- висок клас, това позволява да не се спира обичайния работен процес в обекта.
  • Европест извършва безплатен мониторинг и консултация по отношение ефективността на извършените обработки по време на целия ДДД договор за абонамент.
  • Европест поддържа и предоставя изрядна документация на предприятия от ХВП за преминаване през всякакъв тип одити по отношение на борба с вредители.
  • При сключване на абонаментен договор за ДДД поддръжка може да се възползвате от редица БОНУСИ 


Връзка с нас

Не забравяйте, че можете да получите безплатна консултация по всички проблеми свързани с борбата с вредители!

Телефонно Обаждане

1. Обаждане сега

Телефонният ни номер ще бъде въведен автоматично

Viber Обаждане

2. Обаждане Viber

Добавяне на Evropest Viber във вашите контакти за лесни и безплатни разговори

Viber Чат

3. Чат Viber

За тези, които предпочитат да пишат

Изпращане на имейл

4. Изпращане на Имейл

Стандартна форма за изпращане на текст