Защита от коронавирус, дезинфекция

Защита от коронавирус, дезинфекция

Корона вирус в света и България 2020

Корона вирус в света и България 2020

Европест е лицeнзиpaнa ДДД фиpмa cпeциaлизиpaнa в дeзинфeĸция в различни приложения. Повече от десетилетие наши сертифицирани специалисти извършват пpoфecиoнaлнa дeзинфeĸция в жилищни площи - къщи и апартаменти, офиси, ресторанти, хотели и работни среди.
Ситуцията с присъстието на бактерии през 2020г обаче е променена. В края на миналата година в град Ухан, Китай, е идентифициран първият случай на коронавирус без ясни причини. Огнището е пазар за животински и рибен пазар където се продават котки, фазани, прилепи, мармоти, отровни змии, елени, органи от зайци и други диви животни, затова се счита, че причинителят е нов коронавирус с животински източник.
Вируса се предава от човек на човек, почти всичси страни в Европа, Америка обявяват случаи на заразени с корона вирус. Инкубационният период на корона вируса е между 2 и 14 дни, симптомите включват треска, кашлица, трудно дишане, като изходът може да бъде фатален.

Лечение на корона вирус (превенция)

Лечение на корона вирус (превенция)

Към този момент (дата) няма специфично лекарство, което да предотврати или лекува болест (COVID-19) следствие на корона вирус. Единственото решение е хората по света да полагат грижи, които да им помогнат да избегнат заболяване с корона вирус.
Националния център по заразни и паразитни болести в България публикува Алгоритъм на дезинфекционните мероприятия в обекти с обществено предназначение в условията на епидемично разпространение на COVID-19. Благодарение на него собствениците, управителите и работещите в различни обекти с обществено предназначение могат да предприемат мерки за дезинфекционни мероприятия.

Избор на дезинфектант
Почистващите продукти трябва да бъдат дезинфектанти. Дезинфектантът, трябва да е разрешен от Министерство на здравеопазването, не търсете изписването на името против COVID-19 на етикета, достатъчно е в областта на употреба на дезинфектанта, описана на етиката, да е вписано вирусоцидно действие или частично вирусоцидно действие. Повечето дезифектанти, които унищожават вируси са на хлорна основа или водороден пероксидБензалкониев хлорид, Без алдехиди, феноли и хлорни съединения и др. 

Установяване на критични точки и кратност на обработките
За всеки обект се определят критични точки, които подлежат на дезинфекция (голям трафик на хора, често докосвани повърхности - бюра, дръжки на врати, прозорци; ключове за осветление, бутони на асансьори, стационарни телефони и апарати, тоалетни чинии, мивки, кранове ...)

Дезинфекция чрез UVC светлина от бактерицидни лампи
Може да се прави дезинфекция чрез UVC светлина излъчвана от бактерицидни лампи. Благодарение на тях:

  • Въздуха се дезинфекцира
  • Ако бактерицидните лампи са от затворен тип, могат да работят без прекъсване в присъствието на хора!
  • По отношение на обеззаразяването на повърхности, бактерицидните лампи подпомагат дезинфекцията с химични средства (дезинфектанти), без да я заместват!

Можете да изберете бактерицидна лампа от специализираната страница на Otrovi COM в която ще намерите огромен избор от бактерицидни лампи.

Във връзка със ситуацията с корона вирус Европест предлага дезинфекция на обществени сгради

Във връзка със ситуацията с корона вирус Европест предлага дезинфекция на обществени сгради

Дезинфекцията е основна дейност на Европест с огромен опит в употребата на препарати за унищожаване на бактерии и вируси, включително и такива с обвивка, какъвто е коронавирусът (COVID-19). Резултата е среда със силно намалено присъствие на бактерии и вируси само след петнайсет минутна обработка. На обработка срещу корона вирус подлежът офиси, складове, входове на жилищни сгради, офис центрове, жилища, шоуруми, гари, банки и банкови клонове, заведения, транспортни и превозни средства и други)
Принудителната пауза в дейноста на хотели и ресторанти може да бъде използвана за дезинфекция с много голям ефект, имайки впредвид продължителното отсъствие на хора в тях (основен проблем за качествена дезинфекция при нормална дейност)
Европест дезинфекциране само офиси, частни сгради, административни сгради, но и работни помещения, конферентни зали, спортни зали, хранителни помещения, заводи, складове, предприятия от хранителната промишленост.

Дезинфекцират се:  маси, столове, бюра, ключове за осветление, дръжки на врати, клавиатури и предмети в употреба от повече хора, помещения и площи. Дезинфектантите, не са на хлорна основа и не оставят петна, нямат никакъв мирис и не са вредни за хора и домашни любимци.
Третираните помещения могат да се използват само след 15 - 20 минутна процедура от дезинфекция.

Дезинфекция на входове и жилища против корона вирус

Дезинфекция на входове и жилища против корона вирус

Дезинфекцията на жилища против корона вирус включва: ДДД обработка на бани, стаи, коридори, ключове за осветление, дръжки на врати, мивки, кухненски плотове, маси и тераси и други помещения. Дезинфекцията на общи части: ДДД обработка на стълбища, коридори, контактни ключове за осветление, дръжки на врати на жилища, асансьори, парапети и стълбища, пощенски кутии, пейки, домофони и парапети.

Европест гарантира професионална дезинфекционна обработка с дезинфектанти на базата на алкиламин, амониеви съединения, пентакалиев бис и пероксимоносулфат благодарение на което резултата е налице за значителен период от време. Налице е противовирусно, антибактериално, фунгицидно и туберкулозно действие.

Процедура по дезинфекция против корона вирус 
Третирането с професионални дезинфектанти става под формата на мъгла (студен аерозол) със специална за целта техника. Петна по обработените площи и предмети не остават, замърсяване и миризма няма!
 
Действие на дезинфектант против корона вирус
Европест използва САМО широкоспектърни дезинфектанти, безвредни за хора и домашни любимци. Обект на унищожение са единствено бактерии и вируси, включително вируси с обвивка, какъвто е корона вируса.

Цена на дезинфекция против корона вирус

Цена на дезинфекция против корона вирус

Цената се определя основно от третираната площ, предназначението на третирания обект, достъпноста до него и най-вече от желания ефект от обработка,риска, на който са изложени операторите на дезифекцията. Напомняме, че както всички обработки, така и тази срещу корона вирус не трябва да се провежда еднократно. Вируса е силен и упорит и борбата с него трябва да бъде силна и упорита.
Европест има гъвкави схеми на ценообразуване на конкурентна цена за всякакви ситуации.
Обадете се за индивидуа.лна консултация и цена СЕГА на 0700 10 522 на цената на един градски разговор от стационарен телефон, или на 0899 308 921.
Очакваме Ви !